Услугата за стрийминг на Walt Disney ще започне да намалява споделянето на

...
Услугата за стрийминг на Walt Disney ще започне да намалява споделянето на
Коментари Харесай

Disney ще предприеме мерки срещу споделянето на пароли, след като главният изпълнителен директор Боб Игър спечели битката за борда

Услугата за стрийминг на Walt Disney ще стартира да понижава шерването на пароли от юни, сподели основният изпълнителен шеф Боб Игер в четвъртък, защото развлекателният конгломерат наподобява ще се усили растеж на клиентите и доходност в бизнеса.

Айгър също сподели, че има необходимост от известна консолидация в промишлеността за стрийминг и Disney в последна сметка гледа на двуцифрени маржове в стрийминг, в широкообхватно изявление за CNBC.

Интервюто пристигна единствено ден след като инвеститорите на Disney подкрепиха Игер и други шефове на компании, побеждавайки акция на вложители деятели, в това число Нелсън Пелц, който твърдяха, че Disney се е показала едва в ерата на стрийминг малкия екран.

„ Гласуването посредством прокурист беше решаващо, същинско утвърждение на борда “, сподели той, омаловажавайки рецензиите към деятелите вложители и казвайки, че компанията е фокусирана върху приемствеността – една от главните задания, пред които е изправен бордът на Disney.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР